Консультацію щодо купівлі та
характеристикам товару
можна отримати з 10.00 до 20.00
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Сервісне обслуговування, усі дзвінки по
Україні безкоштовні з 09.00 до 18.00
+38 0 800 30 33 34
0
Ваш кошик порожній
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ДО ВАШОГО ВІДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ!!! БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ДО ВАШОГО ВІДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ!!!
E Ексклюзив
% Супер ціна

Candy
CBT 3518 FW

5
26599 грн.
22999 грн.
Знижка:
14%
3600грн.
снят с продаж
Доставка и оплата
Самовывоз из наших магазинов
бесплатно
Самовывоз из Новой Почты
-- грн.
Курьер по вашему адресу
-- грн.
Оплата:Наличными, Безналичными, Рассрочка.
До відділення Нова Пошта в місто (змінити можна на сторінці оформлення замовлення)
Оплачуйте покупку готівкою, карткою або під час отримання товару у відділенні
Безготівковими для юридичних осіб,
Безготівковий для фізичних осіб
Вся техніка має сертифікати та гарантії від виробника.
Повернути її можна протягом 14 днів після покупки

Опис Холодильник Candy CBT 3518 FW

Candy Fresco

Candy Fresco

Вбудовані холодильники Candy Fresco дуже місткі та створені відповідати вашому стилю життя. Завдяки великій варіативності розташування полиць у вас буде повна свобода для зручного зберігання продуктів, а технологія Total No Frost Circle+ збереже їхню свіжість якомога довше. Також, холодильник має дистанційне Wi-Fi керування та набір інтелектуальних функцій, завдяки яким буде легше впоратися з повсякденними кухонними турботами. Крім того, система Candy in-tech та дверцята, що перевішуються, дозволяють встановити його в будь-якій кухні.

Технологія Total No Frost Circle+

Технологія Total No Frost Circle+

Де б у холодильнику ви не розмістили продукти, вони залишатимуться свіжими на 40% довше. Технологія Total No Frost Circle+ забезпечує рівномірну температуру та вологість на всіх полицях та по всій глибині холодильника. Технологія Total No Frost також запобігає утворенню інею та льоду, а також зменшує появу плісняви та бактерій майже на 94%.

Розташування поличок

До 100 різних комбінацій розташування поличок

Величезна варіативність розташування полиць дозволить повністю задовольнити ваші потреби, що постійно змінюються. Конфігуруйте простір холодильника, адаптуючи його до типу продуктів, що зберігаються.

Регулювання температури

Зручне регулювання температури

Роздільне регулювання температури холодильної та морозильної камер завдяки інтуїтивно зрозумілій панелі керування. Ви можете незалежно встановлювати температуру в холодильнику (від 2° до 8°) і морозильній камері (від -16° до -24°), легко активувати всі режими холодильника (наприклад, «Канікули» та «Суперохолодження»), а також підключити холодильник до мережі Wi-Fi і керувати ним через мобільний застосунок hOn.

LED-освітлення

Ефективне LED-освітлення

Рівномірне та потужне світлодіодне освітлення забезпечує ідеальну видимість всередині холодильника. Навіть якщо продукт, який ви шукаєте, ховається десь у затишних куточках, тепер ви зможете легко його побачити.

5 полиць у холодильному відділенні

5 полиць у холодильному відділенні

Підтримувати ідеальний порядок в холодильнику ще ніколи не було так просто, як з холодильником Candy Fresco. П'ять полиць, включаючи спеціальну полицю для зберігання скляних пляшок, висота яких регулюється, а розміщення можна змінювати різними способами, дозволять вам щодня оптимально розпоряджатися продуктами, що зберігаються.

5 поличок у дверцятах

5 поличок у дверцятах

Холодильники Candy Fresco мають величезну варіативність розташування полиць, навіть у дверцятах. Розміщуйте свої улюблені продукти на п'яти модульних полицях, розташування яких ви можете змінювати різними способами, в залежності від своїх щоденних потреб.

Зона для овочів та фруктів

Зона для овочів та фруктів

Зберігайте свіжість продуктів та їх поживну цінність довше. Спеціальна зона в холодильнику дозволить підтримувати постійну низьку температуру, щоб створити ідеальні умови для зберігання овочів та фруктів, довше зберігаючи їх смак та корисні властивості.

Коливання температури

Зменшення коливань температури в холодильнику та морозильній камері

Інтелектуальні датчики охолодження автоматично визначають зміни температури, спричинені відчиненням дверцят або розміщенням теплих продуктів у холодильнику чи морозильній камері. Коли датчики активуються, холодильник відновлює відповідні умови, забезпечуючи оптимальне збереження продуктів.

Мінімізація утворення цвілі

Мінімізація утворення цвілі

Мінімізуйте поширення цвілі з гігієнічними ущільнювачами та спеціальним покриттям на дверцятах холодильної та морозильної камер. Забудьте про розморожування вручну, адже нова технологія Total No Frost запобігає утворенню інею та льоду в морозильних ящиках і на стінках морозильної камери та захищає холодильник від плісняви та бактерій.

Wi-Fi підключення

Більше можливостей із Wi-Fi підключенням

Підключіть холодильник Fresco через Wi-Fi до застосунку hOn, з інтерфейсом українською мовою, і почніть абсолютно нову главу в щоденному використанні одного з найважливіших побутових приладів. За допомогою смартфона ви можете перевіряти запаси продуктів і напоїв, створювати віртуальний список покупок, мати повний контроль над термінами придатності, змінювати температуру і режими роботи холодильника і безперервно стежити за його станом.

Особливості взаємодії із застосунком hOn

Дізнайтеся, як найефективніше користуватися своїм холодильником і керуйте всіма його розумними функціями в застосунку hOn.

Дистанційне керування

Дистанційне керування

Завдяки застосунку hOn ви можете керувати своїм холодильником прямо зі смартфона. Змінюйте температуру та налаштування свого холодильника, де б ви не були. Крім того, у разі потреби, ви можете активувати функції швидкого охолодження або заморожування, щоб гарантувати, що всі ваші продукти зберігаються в найкращих умовах.

Помічник з обліку продуктів

Помічник з обліку продуктів

Відстежуйте наявність продуктів у холодильнику й отримуйте сповіщення, коли в них закінчується термін придатності, щоб уникнути харчових відходів і зоптимізувати свої витрати.

Помічник з охолодження напоїв

Помічник з охолодження напоїв

Бажаєте освіжитися прохолодним напоєм? Просто виберіть улюблений напій, вкажіть його, форму пляшки, об’єм і початкову температуру. Застосунок hOn вкаже час, потрібний для охолодження, і надішле сповіщення на смартфон, коли напій досягне потрібної температури.

Candy - італійський дизайн
Загальний об'єм,л250
Корисний об'єм холодильної камери, л190
Корисний об'єм морозильної камери, л.60
Потужність заморожування, кг/добу3,5
Вид холодильникаДводверний з нижньою морозильною камерою
Бренд холодильникаCandy
Висота холодильникавід 90 - до 180
Система охолодження холодильного відділенняNo Frost
Система охолодження морозильного відділенняNo Frost
Тип керування холодильникаЕлектронне
Напрямок відкривання дверей холодильникаУ праву сторону
Перенавішування дверейТак
Тип кріплення фасадуКовзний
Наявність вилкиЄ
Наявність шнура живленняЄ
Клас енерговикористання холодильникаА+
Ширина холодильника540
Камера свіжостіЄ
Вид монтажуПовне вбудування
Рівень шуму (максимальний), дБ40
Розмір, В мм1774
Розмір, Г мм545
Розмір, Ш мм540
Країна виробникРумунія
Гарантійний термін (міс)36
*В тексті та цифрових позначеннях можуть бути допущені помилки. За повною та детальною інформацією щодо вбудовування та підключення приладу звертайтеся до керівництва користувача та в спеціалізовані сервісні центри. Зміни технічних характеристик, конструкції, комплектації приладів та асортименту можуть бути зроблені виробником без попереднього повідомлення.